Not known Details About iş ayakkabısı giyemez raporu örneği

Wiki Article

Konfor: Delinme direncine rağAdult men, ayakkabılar hala yeterli esneklik ve konfor sağlamalıdır, böylece kullanıcılar uzun süreli kullanımda rahatsızlık hissetmez.

You may e-mail the website operator to allow them to know you had been blocked. Remember to consist of That which you were accomplishing when this page arrived up and also the Cloudflare Ray ID found at the bottom of the site.

Bu ayakkabılar, kullanıcılarına konforun yanı sıra maksimum koruma sağlar. Dünya çapında 55’ten fazla ülkeye hizmet sunan YDS Shop'tan tercih edeceğiniz iş güvenliği ayakkabılarınızla her zaman maksimum koruma ve konforda çalışın. En kaliteli ve dayanıklı modeller için kategorimize göz atabilirsiniz.

Avrupa Birliği tarafından belirlenen 89/686/EEC numaralı Kişisel Koruyucu Ekipmanlar kriterleri doğrultusunda üretilen Demir 1402 Çelik Burunlu İş Ayakkabısı, ağır çalışma koşullarında ayaklarınızın zarar görmesini engeller. Çift yoğunluklu poliüretan malzeme ile üretilen dış tabanı kaygan zeminlerde maksimum tutuş sergiler.

Antistatik özellik: Elektrostatik deşarjı dağıtarak statik elektriğin oluşmasını engeller.

S3 iş güvenliği ayakkabısı ayakkabılar genellikle zorlu dış mekan çalışma koşulları için tasarlanmıştır ve genellikle artırılmış tutuş ve dayanıklılık için tasarlanmış tabanlara sahiptir.

Isı ve Alev iş ayakkabısı base Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

Ergonomik Tasarım: Uzun saatler boyunca rahat bir kullanım sağlamak için ayakkabının ergonomik olarak tasarlanmış olması, ayağın doğal şekline uygun olması gerekir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Düşük yoğunluklu orta taban hafif ve esnekliğin yanı sıra topuk şoklarına ve titreşimlerine karşı mükemmel eğilim sağlar.

Mekap Gripper iş ayakkabıları, iş güvenliği standartlarını karşılayan dayanıklı yapıları ile uzun vadede hem güvenlik hem de konfor sağlayarak çalışanların verimliliğini artworkırmaktadır.

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan uvex iş ayakkabısı antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

taban ile donatılmıştır. İç Malzeme: Sentetik Nefes alabilir ve yumuşak iç tamponlama, ıslandığında nemi hızlıca emer. Bu da mükemmel rahatlık sağlar ve çalışırken ayaklarınızın

İşte sizi rahatlığıyla ve diğer kriterleriyle aldığınıza memnun edecek en iyi iş ayakkabısı markaları

Report this wiki page